Formulari pentru produse cosmetice si detergenti

Formulare produse cosmetice si detergenti

- Oferim servicii de formulare produse cosmetice și detergenți, soluții ajustate nevoilor clienților noștri. Pornind de la aceste nevoi, putem arhitectura aproape orice tip de produs cosmetic sau de curățenie, cu formule pliate pe cerințele clienților (buget, performanță, elemente ultra inovatoare, etc.)

Laboratorul nostru de microproducție și încercări, dotat cu echipamente la standarde europene, ne permite să preparăm mostre pentru clienții noștri în cantități de la 50 g la 5 kg.

Suntem dotați cu:

- Amestecător vertical IKA Eurostar Control 60 cu control de turație si determinare TORX, măsurare directă a temperaturii. Turația este programabilă cu rampe de turație/timp. Capacitate de amestecare maximă de 20 kg și cuplu de 60 N/cm.

- Amestecător rotor-stator Ultraturrax T18 Digital IKA Germania.Pentru crearea de emulsii ultradispersate. Turație până la 25.000 RPM.

- Agitator magnetic IKA RET Control visc cu încălzire. Echipament complex pentru emulsii. Poate fi utilizat în baterie cu amestecătorul IKA Eurostar Control 60. Funcții de încălzire/agitare/control extern temperatură/măsurare pH/cântărire.

- Etuvă  MEMMERT AtmoControl cu ajutorul caruia efectuamn studiile de stabilitate prim maturare accelerata la 45 grade celsius si sub radiatie UV. Conrol complet digital al temperaturii, vitezei ventilatorului de convectie si a flapurilor de evacuare. Dotata cu fuctie de inregistrare a parametrilor AtmoControl. Producator Memmert Germania.

- Microscop digital BTC cu care analizam marimea particulelor din emulsii si gradului de dispersare a emulsiilor. Dotat cu cap revolver si 5 obiective, cu o capacitate de marire intre 40x la 1000x. Cu camera digitala ce poate fotografia imaginea marita.

- Centrifugă  BOESCO SC-8, cu care analizam stabilitatea emulsiilor. Control digital al turatiei pana la 6000 rpm. Producator Boeco Germania.

Controlul produselor create de echipa noastră este făcut cu următoarele echipamente:

- pH-metru digital;

- Conductometru digital;

- Refractometru digital Kruss Optronic Germania, cu domeniu 0-90 brix și ATC;

- Vîscozimetru digital Fungilab cu 6 talere diferite ce permite măsurători între 100 și 13 milioane mPas.

Formulari pentru produse cosmetice si detergenti, imaginea 1

Agitator magnetic

Agitator magnetic

DETALII
Amestecator vertical

Amestecator vertical

DETALII
Centrifugă

Centrifugă

DETALII
Etuvă

Etuvă

DETALII
Microscop digital

Microscop digital

DETALII
Refractometru

Refractometru

DETALII
Ultraturrax®

Ultraturrax®

DETALII
Vâscozimetru

Vâscozimetru

DETALII