Bio-Keratin PF


prima pagina »  produse »  active »  active pentru alte aplicatii

INCI: Hydrolyzed Keratin (Paraben free).

Definiție:

- Peptide din Keratină Hidrolizată, de concentrație ridicată. Fără parabeni.

Proprietăți:

- Îmbunătățește coeziunea cuticulelor părului.

- Una din componentele principale ale pielii și părului.

- Protecție importantă împotriva atacurilor de mediu.

- Balsam excelent și protector pentru păr.

- Îmbunătățește și repară microrelieful de la nivelul pielii.

Uz  cosmetic:

- Creme pentru pielea lipsită de protecție.

- Tratamente Make-up pentru gene.

- Produse nutritive pentru păr.

- Șampoane și balsauri pentru părul slăbit.

- Tratamente nutritive și de restructurare.

Dozaj:

De la 5,00% până la 10,00%.


Informatii aditionale [PDF]  315.31kB


vezi urmator:
Hentowhite