Biophytosebum


prima pagina »  produse »  emolienti »  emolienti produse

     Emolient activ extras din masline.

     BIOPHYTOSEBUM, este un emolient unic ideal pentru produsele cosmentice de îngrijire și înfrumusețare. 100% origine vegetală, acesta are în compoziție lipide nesaponificabile, acizi grași liberi obținuți din ulei de măsline și acizi grași esterificați. Byophytosebum este foarte ușor de utilizat în faza uleioasă a formulării, oferă peilii o senzație plăcuta după aplicare, prezintă un coeficient de etalare bun, și de asemenea are proprietăți hidratante și nutritive pentru piele.

     Alternativă Eco-Certificată pentru siliconii volatili.

     INCI: Esteri Decil din Ulei de Măsline și Squalene.

     Grad Nou Disponibil = BIOPHYTOSEBUM OR

     Biophytosebum organic certificat (Certificare Ecocert Greenlife)

     Avantajele utilizării Uleiului de Măsline Nesaponificabil.

     Uleiul de Măsline a fost întodeauna folosit pentru îngrijirea pielii. Printr-un proces patentat, producătorul transformă trigliceridele cu catenă lungă în esteri de ceară lichizi mici, care dau senzația de uscăciune și de lumină. În plus, fracția nesaponificabilă este concentrată și purificată, în scopul de a obține mai multe componente active (fitosteroli, tocoferoli, caroteni, alcoli triterpenici, etc.) care se va reface stratul lipidic și va întări spațiul intercelular al startum corneum.

     Proprietăți ale BIOPHYTOSEBUM

     Emolient care restabilește suplețea epidermei.

     Hidratant de lungă durată derivat din măsline.

     Ulei activ cu un conținut ridicat de lipide nesaponificabile, acizi grași esențiali și cu un coeficient mare de etalare, acesta pătrunde rapid în piele și este purtător de ingrediente active.După aplicare conferă pielii o senzație de catifelare. Produsul este limpede, transparent și dezodorizat. Alternativă vegetală pentru siliconii volatili.

     Aplicații

     - Creme de îngrijire a pielii;

     - Uleiuri de corp, uleiuri de masaj;

     - Loțiuni pentru îngrijirea părului și a scalpului;

     - Produse solare și după plajă;

     - Produse depliatoare, după ras și aplicații tip deodorant.

     BIOPHYTOSEBUM este non-comedogenic, non iritant, și compatibil cu pielea în totalitate acolo squalene-ul și esterii sunt componente majore ale lipidelor nehidrolizate de suprafață.


vezi precendent:
Phytowax
vezi urmator:
Vegeline