INCI : Camelina sativa seed oil;
Definiţie: un ulei botanic extraordinar presat la rece, deodorizat, extras din semințele de Camelina sativa provenite din culturi ecologice  în Spania.

Proprietăți:
Emollient & Anti-Inflammatory:
Powerful antioxidant:
HairConditioner:
Uz cosmetic:
- antioxidant natural;
- emolient;
- Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii;
- Efect anti-îmbătrânire;
- Agent de conditionare pentru păr.
Dozaj:
De la 1% până la 10%.


Informatii aditionale [PDF]  741.33kB


vezi precendent:
Mg Ascorbyl Phosphate
vezi urmator:
Cobioage