INCI: Argania Spinosa Kernel Oil;

Definiție:

- Ulei de argan dezodorizat pentru cosmetică.

Proprietăți:

- Protecție și îngrijire împotriva îmbătrânirii, datorită efectului său excelent asupra radicalilor liberi.

- Îmbunătățește și sporește vindecarea vergeturilor datorită capacității sale de regenerative.

- Acțiune de reglare a sebumului pentru tenul gras.

- Efect nutritiv pentru pielea uscată cu tendința de a forma eczeme, ajutând la restabilirea barierei cutanate.

- Sursă de Omega 6 (acizi grași esențiali).

Uz cosmetic:

- Tratamente nutritive și de netezire.

- Tratamente de protecție împotriva agresiunilor externe (soare, vânt, frig).

- Produse de regenare, antiîmbătrânire, împotriva radicalilor liberi.

- Non camedogenic. Se absoarbe mai rapid în piele decât alte uleiuri naturale.

- Piele stresată și neconfortabilă.

Dozaj:

De la 3,00% până la 5,00%.

 


Informatii aditionale [PDF]  261.82kB


vezi precendent:
Hyaceramidyl
vezi urmator:
Oceovital Gag