Inca Omega Oil


prima pagina »  produse »  active »  active pentru ingrijirea pielii

INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil.

Definiţie:

- Ulei extras din seminţele de Sacha inchi (Plukenetia Volubilis), plantă nativă care creşte la altitudini mari ale pădurii tropicale din regiunea Anzilor din America de Sud. Inca Omega Oil este unul din uleiurile cu cea mai mare concentraţie de acizi graşi polinesaturaţi, din toate uleiurile botanice: 48% Alfa-linolenic (Omega 3), 37% Linoleic (Omega 6), precum și 8 % Acid Oleic (Omega 9). Triburile native au folosit în mod tradiţional acest ulei, ca tratament de piele şi apoi ca aliment.

Proprietăți:

- Întinereşte şi revitalizeză pielea.

- Asigură acizi graşi polinesaturaţi, care nu pot fi sintetizaţi de corpul uman.

- Îmbunătăţeşte hidratarea pielii, şi controlează descuamarea excesivă.

- Întăreşte şi restabileşte funcţia de barieră a pielii, precursor pentru ceramide.

- Prezintă activitate împotriva radicalilor liberi.

- Reduce pierderea de apă transepidermică (TEWL).

Uz cosmetic:

- Tratamente pentru pielea aspră şi uscată.

- Produse pentru piele sensibilă.

- Formulări de protecţie pentru repararea pielii iritate.

- Tratamente antiîmbătrânire.

Dozaj:

De la 3,00% până la 5,00%.


Informatii aditionale [PDF]  427.33kB


vezi precendent:
Ginseng Extract
vezi urmator:
Biosponge Hydractyl