INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil, Palmitic Stearic Triglyceride

Definiţie:

Omega Butter este un unt de origine naturală 100%, fără aditivi chimici adăugaţi, non hidrogenat, cu una din ce cele mai mari concentraţii de PUFA, ce provin din uleiul semintelor de Plukenetia Volubilis, combinat cu o parte a trigliceridelor din uleiul de măsline, îmbogăţit cu acizi graşi C16-C19, saturaţi şi nesaponifiaţi, obţinut printr-o metodă patentată și eco-sustenabilă.

Proprietăți:

- Conţinutul său de ulei din seminţele de Plukenetia Volubilis produce o concentraţie medie de 48% acid alfa-linoleic (Omega 3) şi 37% acid linoleic (Omega 6). Acesta mai conţine aproximativ 8% acid oleic (Omega 9). Pentru a evidenţia conţinutul său de tocoferoli, cu cantităţi mari de gamma- și delta-tocoferoli rar întâlnite în alte seminţe. Conţinutul acestuia de trigliceride din uleiul de măsline, agenţi de îngroşare, protectori pentru piele, agenţi de umectare, conduc la emulsii mai stabile.

Uz cosmetic:

- Produse hidratante, emoliente, protectoare şi hrănitoare.

- Preparate pentru copii, piele sensibilă și atopică.

- Produse antiîmbătrânire, şi produse antirid.

- Tratamente pentru piele uscată.

- Tratamente împotriva radicalilor liberi.

Dozaj:

De la 3,00% până la 5,00%. Poate fi utilizat în doze mai mari pentru tratamente intensive.

 

 

 


Informatii aditionale [PDF]  288.71kB


vezi precendent:
Biosponge Hydractyl
vezi urmator:
Hyaceramidyl