Phyto Ceramidyl-Omega


prima pagina »  produse »  active »  active pentru ingrijirea pielii

INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil, Oilve Glicerides, Glycerin, Aqua (Water), Polyglyceryl-5 Oleate, Ceramide 3, Tocopherol (Preservative free).

Definiție:

- Concentrație mare de acizi grași polinesaturați de origine botanică, asociată cu Ceramide 3, într-o baza de ulei de măsline.

Proprietăți:

- Înlocuirea lipidelor epidermice pierdute.

- Îmbunătățește funcția de barieră a pielii.

- Reduce TEWL.

- Face pielea mai puțin permeabilă la agresiunile externe.

Uz cosmetic:

- Produse specifice pentru pielea sensibilă și uscată.

- Tratamente de înfrumusețare pentru față și gât.

- Tratamente pentru pielea aspră.

- Produse de îngrijire pentru pielea lipsită de elasticitate.

- Preparate pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat.

- Tratamente de relipidare.

Dozaj:

De la 3.00% până la 5.00%.


Informatii aditionale [PDF]  222.90kB


vezi precendent:
Oceovital Gag
vezi urmator:
CobioaHA