INCI - Water, Butylene Glycol, Fomes Officinalis (mushroom) extract (Paraben free).

Definiție:

- Pore Reductyl este un activ purificat extras din pulpa de Fomes Officinalis, o ciupercă care crește in Europa de Est pe trunchiul copacului Alerces.

Propietăți:

- Pore Reductyl este un rafinator pentru porii tenului gras și mixt. Este un astringent natural ce conține acid agaric, care previne secreția excesivă de sebum, având un efect de netezire, întindere și hidratare pentru piele.

Uz cosmetic:

- Soluții de curățare faciale cu efect astringent.

- Produse hidratante cu efect de matifiere.

- Produse pentru ten gras cu/fără tendințe acneice.

- Creme de tip BB și CC.

Dozaj:

De la 2,00% până 5,00%


Informatii aditionale [PDF]  0.00


vezi precendent:
Hydrotensyl Complex
vezi urmator:
Radiancyl