Mg Ascorbyl Phosphate


prima pagina »  produse »  active »  active pentru ingrijirea pielii

INCI: Magnesium Ascorbyl Phosphate.

Definiție:

- Derivat de magneziu al acidului ascorbic.

Proprietăți:

- Previne efectele negative ale radiațiilor UVA și UVB, stimulează sinteza de colagen, prezintă activitate împotriva radicalilor liberi, intervine la nivelul tirozinazei în procesul de melanogeneză oferind strălucire pielii. Foarte util în cosmeticele pentru tatarea pielii prematur îmbătrânită, rezultat în urma agresiunilor de mediu.


vezi precendent:
Termogen
vezi urmator:
Camelina Gold