INCI : Snail secretion filtrate. Concentrated and purifyed.

Definiție:

- Secreție de melc filtrată, concentrată și purificată.

Proprietăți:

- Ajută la cicatrizare. De asemenea ajută și la estomparea vergeturilor.

- Efect împotriva flacidității; adjuvant în tratamnetele anticelulitice.

- Împotriva radicalilor liberi.

- Reduce inflamațiile pielii.

- Regenerează țesuturile deteriorate.

- Îmbunătățește în mod semnificativ acneea, contrbuind la evitarea dezvoltării bacteriilor.

- Ajută în cazul arsurilor solare.

Uz cosmetic:

- Preparate antiîmbătrânire.

- Produse după depilare, după ras, după soare.

- Produse antivergeturi și formulări pentru îmbunătățirea cicatricilor.

- Efect de înalbire datorat acțiunii exfoliante.

Dozaj:

De la 2,00% până la 5,00%.


Informatii aditionale [PDF]  557.53kB


vezi precendent:
Lipo-Ceravit C
vezi urmator:
Keratopeel